Crowdfunding in de crisis

De coronacrisis raakt heel veel organisaties en laat een financieel gat achter. Crowdfunding is bij uitstek een middel om dit gat te dichten met hulp van je achterban. Zo zorg je dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen. Iets wat bij uitstek past bij een vereniging. Dit plan geeft je inspiratie en goeie tips om je campagne tot ene groot succes te maken.

Homepage afbeelding

Crowdfunding clubhuis

Je wilt graag een clubhuis crowdfunden. Wat een geweldig doel. Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Aan de hand van dit werksheet werken wij dit voorbeeld voor je uit.

Crowdfunding nieuwe kantine

Je wilt graag een verbouwing van de kantine crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Aan de hand van dit werksheet werken wij dit voorbeeld voor je uit.

Crowdfunding van (een nieuwe) tribune

Wil je ook een tribune of een bestaande tribune renoveren? Dat is een geweldig doel om een crowdfundingcampagne voor op te starten. Het heeft een positieve invloed op de uitstraling van de vereniging en is ideaal om via crowdfunding te realiseren.

Crowdfunding van LED-verlichting

Wil je ook LED-verlichting rond de velden? Dat is een geweldig doel om een crowdfundingcampagne voor op te starten. Iedereen heeft er immers belang bij: het licht is beter, het energieverbruik veel lager en dus resulteert het in een lagere energierekening. Daar krijg je de leden toch wel voor aan het werk?

 

Crowdfunding van de verbouwing van de kleedkamers

Het verbouwen van de accommodatie kost altijd veel geld, maar iedereen heeft er dan ook direct profijt van. Dat zorgt ervoor dat crowdfunding voor een dergelijk doel heel geschikt is.

Crowdfunding Kunstgrasveld

Je wilt graag een nieuw kunstgrasveld (gedeeltelijk) crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Aan de hand van dit werksheet werken wij dit voorbeeld voor je uit.

Crowdfunding van een trainingsstage

Steeds meer teams willen zich optimaal voorbereiden. Met voorbereidings- en winterstages. Heel goed natuurlijk, maar het kost natuurlijk wel geld. Geld dat niet altijd beschikbaar is. Wist u dat een trainingsstage heel goed te crowdfunden is? Helemaal met een kant-en-klaar-plan en een online platform.

Klik hier om een uitgewerkt plan voor een trainingsstage te downloaden

Crowdfunding van een scorebord

Een scorebord is niet alleen handig, maar ziet er ook goed uit. Bovendien is een mooie plek voor sponsors om zichtbaar te zijn. Kortom: de investering verdient zich meestal snel terug. Maar juist omdat de kosten voor de baten uit gaan is crowdfunding voor een scorebord ideaal.

Klik hier voor een kant-en-klaar plan voor het crowdfunden van een scorebord

Crowdfunding van zonnepanelen

Wil je ook een besparing realiseren door zonnepanelen te plaatsen? Dat is een geweldig doel om een crowdfundingcampagne voor op te starten: het is groen, bespaart de leden geld en heeft een positief effect op het imago van de club.

Klik hier voor een kant-en-klaar plan voor het crowdfunden van zonnepanelen

Crowdfunding teamkleding

Je wilt graag teamkleding crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Aan de hand van dit werksheet werken wij dit voorbeeld voor je uit.

Klik hier voor een kant-en-klaar plan voor het crowdfunden van teamkleding

Zelf aan de gang met crowdfunding? Vraag een no-cure-no-pay-platform aan en ga direct aan de slag!