Clementien de Ruijter – Rabobank Hart van De Meierij

Geplaatst op

“Persoonlijk vond ik je het erg leuk en goed doen dinsdag. Je bracht veel mooie praktische voorbeelden. Juist van wat kleinere clubs waardoor het ook voor de gasten in de zaal aansprekend en toepasbaar is. Je energie en enthousiasme was hoog waardoor ik van begin tot eind geboeid naar je bleef luisteren. De paar mensen […]

Eline van Zinnicq Bergmann – KNHB

Geplaatst op

“Op 5 november jl. hebben wij een workshop sponsoring en crowdfunding voor onze verenigingen georganiseerd. Het is een heel waardevolle workshop geweest waardoor wij de ondersteuning richting verenigingen kunnen verbeteren. Vooral de concrete en aansprekende voorbeelden vanuit verschillende sporten die werden gegeven zijn heel prettig. Ook het aanzetten tot anders denken, het omdenken is waardevol. Overall beoordeling: een 9.“

Charley Verhaar – SSN

Geplaatst op

Sponsoring voor evenementen ”Enthousiasmerende workshop, die hopelijk gaat leiden tot mooie sponsor/ crowdfundingsacties!”

Heidy van Dam – Gemeente Papendrecht

Geplaatst op

Geld verdienen met je clubsite, social media en app ”Workshopleider en presenter was Peter van Baak van Sponsorvisie. Op enerverende wijze loodste Peter de deelnemers door het sponsorland.”

Sportsupport gemeente Den Haag

Geplaatst op

Slim sponsorbeleid ”Hun frisse kijk op sportsponsoring bij verenigingen, voorbeelden en praktische tools zijn met groot enthousiasme ontvangen en hebben de clubs geïnspireerd om verder met dit onderwerp aan de slag te gaan.”

Perry Bloks – SC Everstein

Geplaatst op

Maatschappelijk verantwoord sponsoren ”Workshopleider en presenter was Peter van Baak van Sponsorvisie. Op enerverende wijze loodste Peter de deelnemers door het sponsorland.”