Nederlands Beach Frisbee Team

Het Nederlands Beach Frisbee Team had zich voor het WK in Dubai gekwalificeerd. Geweldig natuurlijk! Maar dat kost wel geld. Er was totaal € 20.000,- nodig en omdat de teamleden (16) studenten zijn konden ze dat onmogelijk zelf ophoesten. Ze kwamen bij SponsorVisie om een hoofdsponsor te vinden. Maar hoe doe je dat? De sport Frisbee kent maar 1800 actieve beoefenaars in Nederland en is relatief onbekend. Geen gemakkelijke opgave dus, maar is was een oplossing: Crowdfunding! Het doel van de crowdfundingcampagne met slimme tegenprestaties en leuke activiteiten was niet alleen direct geld ophalen, maar ook om aandacht te vragen en in de media te komen. Dan weet je nooit wat er precies kan gebeuren. En zo geschiedde. Uiteindelijk kregen ze een interview in het 3FM Journaal en kregen ze de gevraagde exposure! Het resultaat: een hoofdsponsor: Yellowbrick. Gevolg het team kon naar het WK en behaalde daar een respectabele 9e plaats! Geweldig toch?

Klik hier voor het crowdfundingplatform van het Nederlands Beach Frisbee Team
Klik hier voor de Facebookpagina

Nederlands Beach Frisbee Team
Resultaat: € 8.500,-, veel publiciteit en een hoofdsponsor

R.K.S.U. Okeanos

Op 22 maart 2016 om 13.30uur lanceerde Okeanos haar crowdfundingcampagne voor nieuwe barkrukken. Om  14.49uur was het doel van € 1000,-  al bereikt. Eigenlijk voor de promotie goed en wel begonnen was. Een absoluut crowdfundingrecord!

Klik hier voor het crowdfundingplatform R.K.S.U Okeanos

R.K.S.U. Okeanos
Crowdfundingdoel in 69 minuten bereikt

Schaakclub Haren 

Ons eeuwfeest op 5 september was een groot succes. We zijn vereerd met een Koninklijke Erepenning en we hebben
het beeld onthuld en nog belangrijker: door de vele giften hebben we het streefbedrag van onze crowdfundingcampagne gehaald!
Crowdfunding voor clubs, bedankt voor de goede samenwerking!

Klik hier voor het crowdfundingplatform van Schaakclub Haren

Schaakclub Haren
€2500,- voor beeld van twee schakers

A.U.S.R. Orca

Roeivereniging Orca had de pech dat een van de boten tijden een windhoos van de trailer afwaaide. Geld voor een nieuwe boot was er niet. De oplossing: Crowdfunding. Het resultaat was verbijsterend. Binnen 1 dag was al € 850,- opgehaald. Slimme activiteiten zoals de veiling van stukken van de oude boot zullen er voor zorgen dat de gewenste € 2.000,- zeker gehaald wordt!

Klik hier voor het crowdfundingplatform van Roeivereniging Orca
Klik hier voor de website van Orca

Crowdfunding nieuwe boot A.U.S.R. Orca
€850,- opgehaald binnen 1 dag

VV Dongen

“Wij zijn SUPER blij met het behaalde resultaat van bijna € 18.000,-. Een bedrag wat bijeen gebracht is door ludieke, leuke en bijzondere acties door onze leden, jong en oud.” 
VV Dongen
€17.787,45 voor verbouwing kleedkamers

MHC Fletiomare

“De aanleg van ons nieuwe waterveld is begonnen. Met onze crowdfundingacties  haalden we bijna ons doelbedrag van € 65.000,- op.”

Klik hier voor het crowdfundingplatform van MHC Fletiomare
Klik hier voor een bericht op de website van MHC Fletiomare

MHC Fletiomare
Haalde meer dan €63.000,- aan donaties op voor het nieuwe waterveld

SV DE VALLEIVOGELS

CROWDFUNDING BIJ SV DE VALLEIVOGELS: ‘HET WÉRKT!’

SV De Valleivogels won door het behalen van de derde plek bij de verkiezing van de Leukste Amateurclub van Nederland van Radio 538 een jaar lang gratis Crowdfunding voor amateurverenigingen en ging met dit nieuwe fenomeen aan de slag.

Klik hier voor het crowdfundingplatform van SV De Valleivogels

SV De Valleivogels
€ 11.000,- voor de financiering van een terrasoverkapping