Workshop & presentatie aanvragen

Extra informatie

Fondsenwerving en financiering is veranderd. Steeds vaker worden bedrijven, nieuwe producten en creatieve projecten niet meer door één of enkele partijen gefinancierd, maar door een grote groep: Crowdfunding.

Crowdfunding groeit exponentieel. En het biedt ook kansen voor lokale organisaties. Maar het is een misvatting dat het ophalen van geld via crowdfunding eenvoudig is. Er is een gedegen plan voor nodig.

  • Wat is Crowdfunding en wat bepaalt het succes?
  • Waarom biedt Crowdfunding ook voor jouw organisatie een kans?
  • Hoe zet je Crowdfunding effectief in binnen jouw organisatie?

Op deze en nog veel meer vragen geeft Peter van Baak tijden een presentatie of workshop crowdfunding antwoord. Na afloop van de avond lopen de deelnemers de zaal uit met alle inspiratie die nodig is om zelf met crowdfunding aan de gang te gaan.

 

Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding groeit exponentieel. Dat biedt kansen voor de lokale sportvereniging, maar het is een misvatting dat het ophalen van geld via crowdfunding eenvoudig is. Er is een gedegen plan voor nodig.

Lees meer

Geld verdienen met je online kanalen?

Sportverenigingen hebben een heel groot bereik. Op locatie, maar zeker ook online, via de website of social media en soms via andere online kanalen (youtube, nieuwsbrief). In deze workshop leer je hoe je geld verdiend met al deze online communicatie.

Lees meer

Slim sponsorbeleid

Bezuinigingen van gemeenten, dalende kantineopbrengsten en stijgende kosten dwingen alle verenigingen om sponsoring serieus te nemen en een andere benadering te kiezen. Tips en trucs die het leven van een sponsorcommissie makkelijk maken.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord sponsoren

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Eigenlijk is traditionele sponsoring hier al een uiting van, maar bedrijven willen méér. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kan je die bereiken? Op deze vragen geven wij antwoord.

Lees meer

Sponsoring voor evenementen

Peter van Baak behandelt de workshop, die uit twee delen bestaat, in het eerste deel de kansen die er liggen in een vernieuwend sponsorbeleid en in het tweede deel welke mogelijkheden crowdfunding biedt voor evenementen en hoe dit succesvol wordt toegepast.

Lees meer

Samen sta je sterker

Smeedt een succesvolle sponsorsamenwerking tussen meerdere verenigingen uit uw gemeente.

Lees meer

Workshop of presentatie op uw congres of sportcafé?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Peter van Baak via info@crowdfundingvoorclubs.nl of 06-41942715.

Peter van Baak, specialist in breedtesportsponsoring

Peter van Baak, medeoprichter van SponsorVisie en Crowdfunding voor Clubs, heeft sport en commercie door de aderen vloeien. Hij speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley. Daarnaast was hij actief als ondernemersadviseur. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel om sponsoring van lokale sportverenigingen te veranderen. Peter verzorgde al talloze presentaties voor de KNVB, het Nederlands Handbal Verbond en diverse gemeentes, zoals Zoetermeer en Nieuwkoop.

De workshop crowdfunding die hij namens ING voor de KNVB Kennisavonden heeft verzorgd werd door de deelnemers gemiddeld met een 8,4 beoordeeld.

Een presentatie van of een workshop door Peter van Baak?

Bent u geïnteresseerd in een presentatie van of een workshop over sponsoring door Peter van Baak? Neem dan contact op over de mogelijkheden.