Samen sta je sterker

Crowdfunding voor Clubs geeft in opdracht van het bedrijfsleven sportbonden, gemeentes of verenigingen workshops of presentaties op congres, clubbijeenkomsten, regiodagen of sportcafé's. De workshops en presentaties kennen een hoge graad van interactie en toepasbaarheid krijgen enorm hoge waarderingen van de deelnemers ((2018) gemiddeld 8,4).

Smeedt een succesvolle sponsorsamenwerking tussen meerdere verenigingen uit uw gemeente.

SponsorVisie hielp in verschillende regio’s clubs samenwerken op het vlak van sponsoring. En met resultaat.

Wil je weten hoe je een dergelijke samenwerking ook op kunt zetten en succesvol maakt?
Volg dan deze workshop. Er word op de volgende belangrijke zaken ingegaan:

• Waarom zou je samenwerken?
• Wat wil je met de samenwerking bereiken?
• Hoe organiseer je een samenwerking?
• Waar moet je afspraken over maken?
• Hoe hou je alle partijen tevreden?

Workshop of presentatie op uw congres of sportcafé?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Peter van Baak via petervanbaak@sponsorvisie.nl of 06-41942715.

Peter van Baak, specialist in breedtesportsponsoring

Peter van Baak, medeoprichter van SponsorVisie en Crowdfunding voor Clubs, heeft sport en commercie door de aderen vloeien. Hij speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley. Daarnaast was hij actief als ondernemersadviseur. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel om sponsoring van lokale sportverenigingen te veranderen. Peter verzorgde al talloze presentaties voor de KNVB, het Nederlands Handbal Verbond en diverse gemeentes, zoals Zoetermeer en Nieuwkoop.

De workshop crowdfunding die hij namens ING voor de KNVB Kennisavonden heeft verzorgd werd door de deelnemers gemiddeld met een 8,4 beoordeeld.

Een presentatie van of een workshop door Peter van Baak?

Bent u geïnteresseerd in een presentatie van of een workshop over sponsoring door Peter van Baak? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie

Heb je een vraag, feedback of wil je een afspraak maken?