Goed voorbeeld doet volgen

Crowdfunding biedt kansen in tijden van crisis, dat toont SV Zevenhoven aan. De club met 300 leden haalde in 48 uur bijna € 2.000,- bij elkaar en de teller eindigde uiteindelijk op ruim €3.500,-.
We vroegen ze hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Het antwoord was veelzeggend: "Eigenlijk is het heel simpel. Berichtgeving via de website, Facebook en een aantal team apps. Dat is echt alles geweest tot nu toe… Echter is het als een lopend vuurtje gaan lopen en lijkt niemand te willen achterblijven :-)".

Nog een mooi actueel voorbeeld is van VV Lemelerveld waar de teller inmiddels al boven de € 8.500,- staat. Bekijk het platform en de actuele tussenstand via deze link.

Wil je ook starten met crowdfunding?

Bekijk dan deze 10 tips voor succesvolle crowdfunding in de crisis

Download het voorbeeldplan "Crowdfunding in de crisis"

Activeer direct een eigen platform

Wil je een platform inrichten voor jouw vereniging?
Klik dan hier en vraag direct uw platform aan!

Er wordt dan snel contact met je opgenomen door de specialisten van Crowdfunding voor Clubs om jullie te helpen om jullie campagne tot een succes te maken

Beperk de gevolgen van de coronacrisis met een crowdfundingcampagne

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor velen in het land. De allereerste prioriteit is natuurlijk de volksgezondheid en daarom is het goed dat er zo veel ingrijpende maatregelen genomen zijn. Maar dit heeft ook een prijs.

Op talloze terreinen ontstaan nu tekorten, zo ook bij heel veel verenigingen. Verenigingen die een essentiële rol hebben in onze sport en in onze maatschappij.

Om te voorkomen dat de schade te groot wordt en er misschien wel clubs in de moeilijkheden komen Crowdfundingvoorclubs.nl helpen om geld op te halen met crowdfunding. Met een eigen platform van Crowdfundingvoorclubs.nl kunnen verenigingen geld inzamelen om de ontstane gaten te dichten. De bedoeling is dat de mensen die net iets meer kunnen missen kunnen voorkomen dat de financiële gevolgen door zullen werken in de contributies en zo ook de mensen treffen die het financieel al heel zwaar hebben.

Verenigingen en stichtingen kunnen no-cure-no-pay, dus zonder financieel risico, een eigen platform aanvragen en krijgen specifiek ondersteuning van de specialisten van Crowdfundingvoorclubs.nl. Ook krijgen ze tegen een gereduceerd toegang tot webinars, waarin in een uur de clubs alles leren wat nodig is om crowdfunding succesvol in te zetten.

Om je crowdfundingcampagne tot een succes te maken is het aant te raden om een gedegen plan te maken. Om het je makkelijk te maken hebben wij een werksheet ontwikkeld, 10 tips voor succesvolle crowdfunding  en een voorbeeldplan ontwikkeld.

Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mail naar info@crowdfundingvoorclubs.nl. Dan sturen wij je deze toe.